Onze inspiratie komt
vanuit de bron

Eliëns Interieurprojecten is een groep enthousiaste mensen  met de missie om bij te dragen aan een beter en aangenamer leven. Wij willen u helpen smaak en sfeer te  brengen binnen de leefwereld van het gebouw.  Dit om wonen, werken en recreëren aangenaam en prettig te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van de vloer, gordijnen en binnenzonwering.
Als gelijkwaardige partner adviseren we u op het gebied van ons grote assortiment aan vloeren. Van afwerkvloeren tot en met keramische tegels. Van projecttapijt tot en met PVC stroken. Als Eliëns zijn wij dagelijks op de weg binnen de Benelux om op de projecten de juiste vloer of vloercombinatie te maken. Wij hechten hierbij veel waarde aan de detaillering, afwerking en kwaliteit.
Akoestische elementen, gordijnen en zonwering zijn niet weg te denken uit ons assortiment van producten. Onze akoestische gordijnen staan voor gezonde en stillere ruimtes. Ruimtes die zorgen voor hygiëne, energie en comfort. Raambekleding in gordijnstoffen zijn brandwerend, lichtecht, functioneel en duurzaam. Daardoor zijn ze optimaal toepasbaar.
Eliëns Interieurprojecten helpt u bij het creëren van dat extra beetje comfort en finishing touch waar elke ruimte behoefte aan heeft en verdient.

Historie

De bundeling van Krachten, Kennis en Ervaring.
Eliëns Interieurprojecten vindt haar oorsprong in het interieurbedrijf dat in 1928 in Eindhoven werd opgericht door Jan Eliëns. Met het verzorgen van stofferingen en de verkoop van meubelen, legde hij de basis van een bloeiende onderneming.Eind jaren zestig werd er nog voornamelijk in opdracht van particulieren gewerkt. De zakelijke markt kwam in die jaren net in opkomst. Het bleek een groeimarkt en eind jaren zeventig werd Eliëns Interieurprojecten BV opgericht. Eind negentiger jaren neemt Eliëns Interieurprojecten V&D Projektinrichting over van Vendex/KBB en verhuisd van Eindhoven naar Best. Door deze overname ontstaat direct een landelijke opererende organisatie. Begin 2014 neemt Ben de Graaff Eliëns Interieurprojecten over. In 2015 wordt Eliëns Interieur projecten verzelfstandigd waarbij dezelfde kern vakmensen een herstart realiseren. Vaste relaties en projecten worden vertrouwd voortgezet.